Actualitate

Arbori plantaţi de elevi

În week-end, elevii câmpineni au făcut voluntariat. „Echipele verzi” ale şcolilor din municipiu au pus mâna pe lopeţi, împreună cu angajaţi ai municipalităţii.

Tinerii au plantat sălcii, castani, stejari şi tei pe mai multe străzi, pentru înfrumuseţarea acestora. „Sunt foarte fericită. Am plantat mulţi copaci şi mi se pare ceva foarte frumos, mi-am dorit să vin, pentru mine chiar a fost o plăcere!”, a spus unul dintre elevi. Profesorii i-au coordonat şi i-au motivat să se implice în campaniile de plantare a arborilor, mai ales că munca lor se va vedea peste ani… „Nu a fost greu să ne adunăm, pentru că nu este prima dată când avem asemenea activităţi. Elevii sunt foarte receptivi şi fac lucruri frumoase, din plăcere”, a spus profesorul Luminiţa Jugănaru.
Principalele străzi pe care s-a desfăşurat această acţiune au fost Strada Griviţei, Strada Plevnei, Bulevardul Carol I, Bulevardul Culturii şi Bulevardul Nicolae Bălcescu. „Suntem foarte mulţumiţi de tineri, de aceea le-am dat şi recompense simbolice: diplome, pixuri şi ciocolată. Reala recompensă va fi atunci când se vor mândri cu arborii care vor creşte”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Autorităţile au fost mândre de efortul depus de elevi.
În urma lor, angajaţii Primăriei Câmpina au legat copacii şi vor avea grijă de ei de acum înainte. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co