Sport

Cantonament olimpic pentru Asesoft

Lotul Asesoftului se pregătește ca de Olimpiadă. Mai ales că echipa ploieșteană a mers în cantonamentul de vară la Centrul Olimpic de la Izvorani.
“Sejurul” de o săptămână a costat doar 4.000 de euro. Blidaru și coechipierii au beneficiat de sală de joc, pistă de alergare, sală de forță și multe altele. “Dușmanul” jucătorilor a fost  preparatorul fizic Ronald Anzur, care a tras de baschetbaliști, cum trag aceștia de fiare. Însă, principalul Dado Arnautovici a avut grijă ca băieții să beneficieze și de momente libere, ducându-i la film.
În afara pivotului Jackson, sosit recent, principalele noutăți sunt, deocamdată, cei doi americani care deja au câteva săptămâni de antrenament. Doneal Mack este considerat de Arnautovici un baschetbalist senzațional, dar și un familist convins.
“Nu am auzit decât de pe net. Cum e vremea, cum sunt oamenii, ce fel de mâncare e pe aici.
Dar când m-am decis să vin, eram convins că va fi o experiență extraordinară. Tatuajele de pe gât reprezintă familia. În stânga este sora mea, iar în dreapta, mama mea. Sunt persoanele pe care le iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a spus Doneal Mack.
Pe de altă parte, după câteva zilee libere, urmează un alt cantonament, de data aceasta tehnico-tactic.
Adi FAGARASANU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co