Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Bilanţul Camerei de Comerţ

Pe vremuri grele, câştigă doar cei care acţionează. Aşa a gândit şi conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Prahova care a încercat tot anul acesta să aibă activităţi pentru a scoate din amorţirea crizei, economia judeţului.
De la expoziţii diverse, până la organizări de misiuni economice şi accesări de proiecte pe fonduri europene, toate aceste activităţi au adus notorietate judeţului nostru, dar şi investiţii, în urma activităţilor desfăşurate de CCI Prahova. Prin târguri au fost prezentate valorile. “Două mari expoziţii, este vorba despre Made Expo din Milano, specializată în construcţii, design şi arhitectură, şi cea din Taiwan, un eveniment de promovare a achiziţiilor, a fost organizat cu participarea firmelor prahovene prin Camera de Comerţ şi Industrie”, a spus preşedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Prezenţă peste tot în lume
În cursul acestui an, Camera de Comerţ a organizat participarea la nouă misiuni economice în străinătate, respectiv în China, Statele Unite ale Americii, Germania, Turcia, Macedonia, Franta, China, Japonia şi Ungaria cu participarea a 38 de firme. Iar prin activitatea intensă, Camera de Comerţ a reuşit să se facă cunoscută în una dintre cele mai importante ţări ale lumii.
“Am deschis şi o reprezentanţă în Sudul Chinei, în Shanghai, care va deveni funcţională după luna februarie”, a mai spus Aurelian Gogulescu.
Şi pentru că rata şomajului creşte mereu, pentru anul viitor, Camera de Comerţ Prahova are în plan mai multe cursuri de specializare şi perfecţionare pentru inspectori de resurse, manager resurse umane, auditor în domeniul calităţii şi cursuri de limba engleză pentru începători.  R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co