Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Actualitatea economică

www.prahovabusiness.ro a ajuns printre primele ziare online din judeţ!

Singurul cotidian online economic din judeţ, www.prahovabusiness.ro, a avut anul trecut  cea mai spectaculoasă creştere dintre toate publicaţiile locale înscrise în secţiunea Ştiri/Mass Media, potrivit trafic.ro.
Lansat pe piaţă în anul 2009, prahovabusiness.ro a devenit o sursă credibilă de informaţie preponderent în domeniul economic, nefiind neglijate nici ştirile din alte domenii, motiv pentru care este preferat de cei care doresc să fie informaţi zilnic cu articole cu adevărat importante.
Prahovabusiness.ro a demarat şi câteva proiecte unice pe piaţa media locală:
*Promovăm Valorile Prahovei: prezintă tineri de top şi afaceri de succes care sunt deţinute de prahoveni
*Fotbal Prahovean: O secţiune online a fotbalului judeţean
*Interviurile Prahova Business: Sunt realizate cu manageri care conduc business-uri de anvergură.
Prahovabusiness.ro este unicul partener media al Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova, partener media al CCI Prahova la ultimele 4 ediţii ale Topului Firmelor Prahovene şi unul dintre partenerii media ai celei mai galonate echipe din baschetul românesc, CSU Asesoft Ploieşti.

Preţul petrolului se apropie de 100 dolari/baril

Preţul petrolului a crescut semnificativ în cea de-a doua parte a anului trecut, iar aprecierea preţului carburanţilor în 2010 în România poate fi explicată parţial prin creşterea preţului petrolului la nivel mondial şi deprecierea leului în faţa dolarului american. Tendinţa actuală a preţului petrolului este de creştere, anul trecut fiind unul foarte bun pentru petrol, preţul acestuia crescând cu peste 18%.
„Dacă am ţine cont doar de dinamica preţului mondial al petrolului şi de cursul de schimb, şi luând în calcul majorarea TVA cu 5 puncte procentuale în iulie, creşterea preţurilor la carburanţi ar putea fi justificată în cazul materiei prime din import. România beneficiază însă de rezerve semnificative, fapt care ar trebui să genereze un efect pozitiv major pentru segmentul local de explorare şi producţie atunci când preţul petrolului este în creştere”, a arătat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

Preşedinte nou la Credit Europe Bank

Omer Tetik a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie şi preşedinte al Credit Europe Bank România după ce Banca Naţională a României (BNR) a acreditat numirea sa la conducerea băncii. Omer Tetik a preluat conducerea Credit Europe Bank după o carieră de zece ani în cadrul băncii. Acesta a ocupat anterior numirii funcţia de prim vicepreşedinte. De-a lungul timpului, Tetik a condus departamentele Treasury, Financial Institutions, Retail Banking şi Carduri.

Întâlnire
româno-irlandeză

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Prahova, în colaborare cu Ambasada Irlandei la Bucureşti, va organiza joi, 20 ianuarie a.c., începând cu orele 14.00, la sediul CCI Prahova din Ploieşti, str. Cuza Vodă nr.8, în Sala Europa, Forumul de Afaceri Româno – Irlandez. Întâlnirea se va bucura de prezenţa E.S. Domnul John Morahan – Ambasadorul Irlandei la Bucureşti.

Rubrică realizată în parteneriat cu cotidianul online economic www.prahovabusiness.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co