Actualitate

Catalina Bozianu acuza lipsa de sinceritate a premierului la prezentarea bilantului

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, acuză lipsa de sinceritate a premierului Viorica Dăncilă în ceea ce privește prezentarea bilanțului activității la încheierea primelor șase luni de mandat.

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, Bozianu critică faptul că șefa Executivului a menționat doar realizările înregistrate în mandat, trecând sub o tăcere totală punctele slabe ce au caracterizat primele șase luni de activitate în fruntea Guvernului.

“Mă așteptam ca, în afara laudelor de sine, cumva firești oricărui guvern, d-na Dăncilă să manifeste decenta minimă sinceritate de a menționa și nereușitele. Sau, măcar, să ne spună că mai sunt multe de făcut în câteva domenii-cheie.

Îi menționez eu două, cu speranța că va înțelege că sinceritatea este mai credibilă decât triumfalismul: inflația, care a crescut alarmant în ultimul an, și realitatea crudă că, sub mandatul dumneaei, nu s-a construit niciun kilometru de autostradă”, se arată în mesajul deputatei prahovene Cătălina Bozianu.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co