Actualitate

Arestaţi pentru trafic de droguri

Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a doi tineri din Câmpina acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu.

R. A. C. (21 ani) și M. A. (19 ani) au fost prinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce încercau să comercializeze drogurile. Flagrantul a fost realizat după cercetările efectuate, în perioada august-septembrie 2010, de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti. Băieţii aveau asupra lor 50 de grame de rezină de cannabis şi au recunoscut că aveau acasă încă 6 grame. La vremea respectivă, oamenii legii au reușit destructurarea întregii grupări din care aceştia făceau parte. Până acum, însă, aceştia au fost cercetaţi în stare de libertate.
Se pare că membrii grupării se aprovizionau cu droguri din Spania, transportul acestora realizându-se prin firme de curierat, iar substanţele interzise erau disimulate în colete cu îmbrăcăminte. Ulterior, drogurile era comercializate în judeţul Prahova. Pentru infracţiunile comise, suspecţii riscă o pedeapsă de la 3 la 15 ani, respectiv de la 10 la 20 de ani închisoare. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co