Actualitate

112… pe scurt

Scandal în agenţia de pariuri

Sediul unei agenţii de pariuri din Ploieşti a devenit ring de box, într-una din zilele săptămânii trecute. Trei bărbaţi au năvălit în agenţie, după ce au văzut două cunoştinţe cu care aveau de împărţit nişte probleme mai vechi. Peste puţin timp, locul devenise deja periculos. Bărbaţii atacaţi, doi fraţi în vârstă de 27, respectiv 30 de ani, au fost bătuţi cu bestialitate cu pumnii, în zona feţei. Mai mult, cei trei agresori
i-au ameninţat pe aceştia cu un cuţit şi un baston metalic telescopic.
Scandalul a fost oprit de către poliţişti, care i-au dus pe cei doi agresaţi, la spital. Aceştia au fost consultaţi, dar nu au rămas în spital. În funcţie de numărul de îngrijiri medicale, chiar şi la domiciliu, ce vor fi acordate victimelor se va stabili cu exactitate încadrarea juridică. Procurorii vor cere magistraţilor de la Judecătoria Ploieşti ca aceştia să fie cercetaţi în stare de arest preventiv pentru mai multe infracţiuni din sfera ordinii publice, dar şi a vătămării corporale. Agresorii sunt din Ploieşti şi au vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani. R. E.

A renunţat la viaţă

Un bărbat în vârstă de 49 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se în apa râului Prahova, de pe un pod din stațiunea Bușteni. Acesta nu mai avea serviciu de luni bune și în perioada următoare trebuia să părăsească locuința în care i se permisese să stea. Corpul neînsuflețit a fost descoperit de un localnic, care a văzut câinele răposatului pe malul râului. „Am văzut câinele că se tot învârtea pe aici și când m-am apropiat, l-am găsit. Am mers și am anunțat un paznic, care a anunțat poliția”, a spus martorul.
Pompierii au scos cadavrul din apă și ulterior s-a aflat că bărbatul, originar din Galați, își părăsise de șapte ani soția și copilul, pentru a lucra în construcții pe Valea Prahovei. „Mă ajuta în fiecare dimineață, la marfă, la astea…, era băiat bun. Îmi pare rău… Îl știam de multă vreme, de trei-patru ani, de când lucrează pe la case, pe aici”, a spus un localnic.
Ultimele cuvinte pe care bărbatul a vrut să le transmită familiei sale au fost scrise pe un bilet de adio pus într-o pungă de plastic. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co