Actualitate

Vocea urbei – Vor alegătorii daruri electorale?

Apropierea campaniei electorale aduce, inevitabil, în discuţie subiectul fierbinte al cadourilor, „atenţiilor” sau al mitei electorale. Câţiva câmpineni au avut amabilitatea de a ne spune ceea ce cred despre cât de corectă va fi prestaţia politicienilor din acest punct de vedere, în perioada următoare. Carmen NEGREU

Pensionar: „Să se ţină de cuvânt pentru ceea ce promit! De mită din asta, electorală, nu avem nevoie. Chiar dacă suntem mai amărâţi, un pacheţel de-al lor cu nu ştiu ce, nu ne încălzeşte cu nimic.”

Pensionar: „Vreau mai puţină hoţie din partea celor mai mari, aflaţi la vârf. Să se ţină de cuvânt cu promisiunile, că de regulă, nu fac nimic din ce promit. De aia suntem, unde suntem! Este mai rău ca după război!”
Ing. petrolist: „Să ne ofere posibilitatea de a avea mai multă încredere în ei! Să încerce să facă lucruri necesare mai mult pentru noi, decât pentru ei. Nu vreau daruri electorale!”

Fără ocupaţie: „Ce vreau să primesc de la ei? Păi, cum l-am auzit pe un domn la televizor, de care mi-a plăcut şi care spunea să fie ajutaţi tinerii, pentru că nu găsesc serviciu şi nu au nici case… Aşa că, eu aş vrea să primesc o casă şi ceva de muncă!”
Fără ocupaţie: „O casă şi un loc de muncă, asta îmi doresc de la ei! Şi, nu strică nici nişte zahăr, făină, ulei, ce dau ei de obicei.”
Pensionar: „Să respecte legile şi să fie alegeri curate! Eu aşa ceva îmi doresc! Nu vreau să-mi dea nimic, de la ei, pentru că mă mulţumesc cu ce am. Interesul meu acesta este, cel de a se face alegeri cinstite şi să câştige cine merită, ca să se poată crea un Parlament curat.”

Aşteptăm comentariile şi propunerile dumneavoastră pe marginea acestui subiect, pe site-ul www.zvp.ro.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co