Politica

Cum ar putea fi convinşi alegătorii?

În mai puţin de două luni, prahovenii sunt aşteptaţi la urne pentru a alege viitorii senatori şi deputaţi. Mulţi dintre cei cu drept de vot susţin că nominalizaţii nu pot face nimic pentru a-i convinge ca pe 9 decembrie să se prezinte la secţii, în timp ce alţii spun că i-ar vota dacă platforma program prevede crearea de locuri de muncă.

În mai puțin de două luni, prahovenii sunt așteptați la urne pentru a alege viitorii senatori și deputați. Mulți dintre cei cu drept de vot susțin că nominalizații nu pot face nimic pentru a-i convinge ca pe 9 decembrie să se prezinte la secții, în timp ce alții spun că i-ar vota dacă platforma program prevede crearea de locuri de muncă.

„Sunt convins că trebuie să mă duc la vot, pentru că este util așa ceva, dar trebuie să fiu mai prudent, să-mi iau niște măsuri, ca nu cumva să fiu cercetat de procurori. Trebuie să văd unde dau semnătura respectivă, să văd dacă mă încadrez.”

„De astea mă întrebați, ce să mai facă? Eu dau acum banii de gaze înapoi… Mă pune să dau ajutorul înapoi, că am trecut mai mult… Ce să-mi mai ia, mai au să-mi ia viața.”

„Cine vine la putere zice că ne ajută și nu ne ajută cu nimic, îi votăm și atât… Să dea Dumnezeu să fie candidații mai altfel, să nu mai fie țara în sapă de lemn. Candidații ar trebui să facă locuri de muncă, să facă o fabrică…, să aibă tineretul unde să muncească.”

”Nimic nu mai poate face un candidat ca să mă convingă să merg la vot în decembrie, pentru că pleacă unii și vin alții și toți se îmbogățesc. Nu mai avem încredere în clasa politică, deloc… Ne-au dezamăgit toți care au fost și sunt.”

„Mă duc oricum, dar ce mai poate face un candidat ca să mă convingă pe mine într-o lună? E o prostie ce se întâmplă… Fiecare județ ar trebui să-și trimită oameni pregătiți care au condus o fabrică, ceva…, 10.000 de oameni, 5.000 de oameni, nu așa…, trimiți unul care s-a născut ieri…”

„Nu mai poate să facă nimic un candidat, ca să mă convingă. Așa cum este situația în țară la noi nu mai are cum să mă convingă. Mai nou se vorbește că o să taie și pensiile. Cum e posibil? Noi nu ne-am dat obolul?”

Pentru alegerile parlamentare vor funcționa în total 620 de secţii de votare, 180 vor fi amenajate în cele două municipii, Ploieşti şi Câmpina.

Mariana BADEA

 

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co