Invatamant

Daruri de Crăciun pentru toţi copiii

Anul acesta, ca şi în anii anteriori, Moş Crăciun a fost foarte darnic cu toţi copiii din Buşteni. Peste 2000 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, au ajuns la copiii din grădiniţele aflate pe raza oraşului.  Şi cei cu vârsta de până la 3 ani au primit daruri de Crăciun.
Şi Moş Nicolae a fost ajutat de administraţia locală, astfel că micuţii de la toate grădiniţele din Buşteni au primit foarte multe jucării.
De asemenea, persoanele vârstnice din Buşteni, cu nevoi sociale deosebite, au avut ocazia să se bucure de Crăciun. Primăria Buşteni a pregătit pentru acestea 1000 de pachete cu alimente.
Într-o atmosferă ca-n poveştile de iarnă, cu brăduţi împodobiţi, cu multă voioşie şi cu Mosul însuşi, preşcolarii de la Grăriniţa “Fram, ursul polar” din localitate, sub îndrumarea educatoarelor, au organizat joi, 20 decembrie 2012, serbarea dedicată sărbătorilor de iarnă.
Au fost prezenţi la sărbătoarea micuţilor Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, Nae Savel, viceprimarul oraşului Buşteni şi Ilie Marian, city-managerul oraşului Buşteni. “Am făcut tot posibilul ca şi anul acesta, deşi trecem printr-o perioadă dificilă, toţi copiii să simtă magia sărbătorilor de iarnă şi doresc să le urez tuturor şcolarilor şi preşcolarilor o vacanţă frumoasă, iar locuitorilor din Buşteni sărbători fericite, sănătate şi împliniri!”, a spus Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co