Actualitate

Violator, după gratii

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Ploieşti, care era căutat de câteva luni, fiind suspectat că a tâlhărit şi batjocorit o ploieşteancă chiar în parcarea unui bloc din zona de Nord a oraşului, a fost reţinut de oamenii legii.

Tânăra se afla în parcare, când de ea s-a apropiat violatorul, care purta doar un tricou. Acesta a lovit-o de mai multe ori în cap, a trântit-o la pământ, după care a violat-o. La plecare, agresorul i-a sustras din geantă portofelul şi un telefon mobil. “Făptuitorul a fost depistat, în sarcina lui reţinându-se infracţiunile de viol şi tâlhărie, fapte comise în luna mai a acestui an. El a fost depistat după administrarea mai multor probe şi mijloace probatorii. Iniţial a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.

A tot încercat…
De la comiterea faptei, poliţiştii au administrat probe întocmind un cerc de bănuiţi în care a fost inclus şi suspectul reţinut ieri. Activitatea de cercetare a fost îngreunată de faptul că de fiecare dată acesta solicita reverificarea unor aspecte care i se păreau favorabile şi conducea anchetatorii pe piste false.
Cu toate acestea, ieri, judiciariştii ploieşteni au reuşit să administreze un probatoriu suficient de solid încât după ce suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie, iar magistraţii şi-au însuşit-o, pentru 29 de zile. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co