Actualitate

Lovit în cap cu toporul

Un bărbat în vârsta de 40 de ani din Apostolache, a fost lovit cu toporul în cap de fratele său mai mic. Cei doi s-au acuzat reciproc de furtul unor lemne pentru foc şi s-a ajuns repede de la ceartă la tentativă de omor.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută şi victima a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. “Pacientul a venit la unitatea de primiri urgenţe, acuzând o agresiune. Prezenta o plagă contuză parietală cu sângerare abundentă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, dr. Andrei Ilinca. Pe fir au intrat şi poliţiştii, care încearcă să facă lumină în acest caz. “Conflictul s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi ajungând să se certe din cauza lemnelor de foc. Unul dintre fraţi i-a interzis celuilalt să mai ia lemne de pe proprietatea lui. Acesta a ripostat, lovindu-l cu putere, cu toporul, în zona capului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Dan Radu.
Atacatorul va trebui acum să răspundă în faţa legii pentru fapta sa, pe numele său  fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co