Sanatate

Unde-i musai, cu plăcere!

În curând, Spitalul Voila va beneficia de o parcare care va descongestiona aleile din curtea instituţiei.

Spitalul de Neuropsihiatrie Voila, recent intrat în administrarea Primăriei Câmpina, va avea parte de o parcare ale cărei lucrări de amenajare deja au început.
Situaţia existentă la această unitate sanitară de interes judeţean şi chiar regional impunea luarea acestei măsuri administrative, deoarece mulţi dintre angajaţii instituţiei vin la serviciu cu maşinile personale şi au fost situaţii în care aleile de acces către pavilioanele din curte au fost aproape blocate. În această perioadă de criză, nu prea sunt bani pentru investiţii de acest gen la nivelul autorităţilor locale, dar parcarea trebuie făcută neapărat, cu atât mai mult cu cât Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a impus eliberarea aleilor din incinta spitalului, pentru a putea fi folosite, în caz de necesitate, de către echipajele de intervenţie ale instituţiilor cu statut special.

Planurile autorităţilor
„Noi, Primăria Câmpina, pentru că noi gestionăm activitatea Spitalului Voila, amenajăm o parcare. În felul acesta, majoritatea angajaţilor şi o parte dintre bolnavi vor putea, ulterior, să-şi parcheze maşinile aici. Acum lucrăm pe partea stângă a şoselei”, a declarat primarul municipiul Câmpina, Horia Tiseanu. Construirea parcării de pe partea stângă a drumului către comuna Şotrile este doar începutul, având în vedere că administraţia locală are deja de gând să amenajeze una asemănătoare şi pe partea dreaptă a arterei de circulaţie. R.  N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co