Actualitate

Primar vs. vice – Scandal la vârful Primăriei Câmpina

tiseanu-si-dragomirÎn cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local, viceprimarul Câmpinei, Ion Dragomir, l-a acuzat pe edilul Horia Tiseanu că a instigat personalul din subordine împotriva sa.

Vicele se plânge că nu este ascultat de oamenii din Primăria Câmpina. „Faptul că nu pot să-mi exercit atribuţiile de viceprimar, faptul că se bagă peste mine şi în momentul în care se bagă peste mine îmi controlează oamenii din subordine şi oamenii nu mă ascultă, ceea ce mă nemulţumeşte total, şi pentru asta am pus accentul în Consiliul Local, ca să cunoască şi consilierii acest lucru. M-a bucurat foarte mult că a fost şi fata de la ADPP cu care nu mă înţeleg şi cred că nu mă înţeleg pentru că o scarpină între coarne primarul, ca să folosesc o expresie românească”, a declarat Ion Dragomir.
„Şeful  ADPP este preocupat direct ca această firmă să înceapă activitatea. Eu nu am cum să instig angajaţii din subordinea dumnealui să nu-l asculte pentru că dacă mă gândesc bine evaluarea doamnei de care vorbim acum, precum şi a persoanelor din subordinea dumnealui, a făcut-o dumnealui şi în anul acesta cum a făcut-o şi în anii trecuţi, deci pâinea şi cuţitul sunt la dumnealui şi nu văd de ce m-ar acuza pe mine că i-am instigat împotriva dumnealui”, a spus, la rândul său, primarul Horia Tiseanu.

Alte explicaţii
Vizibil supărat, viceprimarul Ion Dragomir a declarat că va schimba situaţia actuală din Primărie. „Cred că pe viitor o să iau nişte măsuri, atâta doar că văd că în Primărie nu poţi să iei măsuri disciplinare dure cum puteam să iau într-o zonă privată. Însă sunt metode şi o să facem paşii corespunzători astfel încât să-i disciplinez pe toţi să să asculte. Dacă eram lăsat liber, problema câinilor comunitari din municipiul Câmpina era rezolvată de mult”, a explicat Ion Dragomir. „Eu sunt un om serios, îmi doresc ca toate problemele să fie rezolvate, inclusiv problema câinilor comunitari. Cum discută dumnealui cu persoanele din subordine este treaba dumnealui. Niciodată nu am intervenit în relaţiile dintre şefi şi subordonaţi, decât în momentul în care acestea nu au mers bine”, a dat replica Horia Tiseanu.
Cu toate acestea, consilierii locali speră ca până la următoarea şedinţă cei doi conducători din Primăria Câmpina să facă pace. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co