Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un fotbalist suferă – Ajutaţi-l pe Marian să lupte!

marian-parsa-fotbalist-cu-c3 ani de luptă cu boala. Fostul fotbalist Marian Pârşă este grav bolnav. Pe vremea când fotbalistul era mijlocaş la Sheriff Tiraspol, medicii l-au diagnosticat cu Sarcom Ewing, o formă de cancer.

După tratamente îndelungate în Germania, fostul jucător al Petrolului are din nou probleme. A slăbit 14kg, nu se mai poate odihni şi asta la doar 23 de ani.
Alături de familie, lângă Pârşă a stat mereu un înger păzitor, în persoana fostului coleg, internaţionalul Răzvan Cociş. El i-a donat lui Marian  5. 000 de euro cu care a plătit 2 facturi restante, aşa cum făcuse şi în prima fază a tratamentului. Costel Pârşă, tatăl lui Marian, spune ca Răzvan Cociş i-a ajutat chiar dacă băieţii au jucat puţin timp împreună. Acesta a făcut apel către toţi patronii din fotbal să-i ajute băiatul cu o sumă cât de mică de bani.
Sâmbătă, tatăl şi fiul au plecat în Germania pentru a încerca o nouă chimioterapie şi, eventual, o nouă operaţie. Fără banii de la Cociş, însă, acest lucru ar fi fost imposibil. Chiar şi cu ajutor, Marian mai are de plătit 11.900 de euro pentru tratamentele aplicate.
Cine doreşte să-l ajute pe Marian să supravieţuiască poate face o donaţie în conturile:
DONAŢII LEI:
RO 27 RZBR 0000 0600 0973 3857, RAIFFEISEN BANK – TÂRGOVIŞTE, Calea Domneasca, nr. 227.
COD SWIFT : RZBR RO BU
sau îl poate contacta direct pe Marian la numărul de TELEFON: 0720.383.167 [Costel Pârşă].Raluca EPARU

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co