Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ţeapa de la Sephora pe Facebook: romani lasati cu cardurile goale!

Un anunț din mediul online a atras atenţia românilor dornici să se pricopsească. „Sephora oferă vouchere de 500€ la 1 Euro tuturor! Pentru că a împlinit 12 ani de la primul magazin deschis! Ia voucherele de aici – (1 voucher) pentru fiecare utilizator. SEPHORA.RO.FIDELITATE.TODAY”, este titlul anunțului postat pe Facebook.

În realitate nu este altceva decât o țeapă cu ajutorul căreia unii „deștepți” pot face bani frumoși, cu numai câte un euro de la fiecare român căzut în plasă. Iată cum:

Cine parcurge pașii după ce a dat „click” pe articol, la un moment dat i se cere să plătească, cu cardul, suma de 1 euro pentru a primi produse în valoare de 500 de euro.

S-au dat mii de „share”-uri pe rețeaua de socializare Facebook cu această ofertă de la Sephora, iar la anunțul original chiar apar mesaje prin care se confirmă că firma de parfumuri a oferit acele vouchere. În realitate însă este o mare păcăleală, la care, cu siguranță, mulți români au participat. Şi nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva.

Reacţia oficialilor firmei Sephora nu a întârziat să apară! Aceştia au precizat că marca respectivă nu derulează o asemenea campanie şi i-au sfătuit pe cei care văd anunţul mincinos să nu îi dea curs.

Compania a mai precizat că toate campaniile Sephora valabile sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale ale acesteia, respectiv sephora.ro şi @SephoraRomania.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co