Actualitate

Ţeapă cu termopane

TERMOPANE-4Reprezentanţii unei firme din Mizil au înşelat 11 persoane din Câmpina, neonorând contracte de execuţie a unor ferestre cu geam termopan.

Societatea comercială încheia un contract pentru montare de geam termopan, beneficiarul plătea în avans 80% din suma totală şi… se trezea că nu mai vine nimeni pentru a presta lucrarea respectivă. „Firmei i s-a întocmit un document de control, cu sancţiunea prevăzută de lege, dar şi cu măsurile obligatorii pe care trebuie să le ducă la îndeplinire. Lucrările pe care trebuia să le facă erau de mare importanţă pentru beneficiari, având în vedere starea climatică cu care ne confruntăm”, a declarat comisarul Cătălin Baciu, din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova.
Firma din Mizil a dat o „ţeapă” de 300 de milioane de lei vechi şi au primit o amendă de 400 de milioane. Păgubiţii s-au aliat şi au dat în judecată societatea pentru a-şi recupera banii.
„Consumatorii nu au citit toate prevederile contractuale şi, din păcate, s-a ajuns la o sumă destul de mare, care trebuie recuperată. Pe această cale, vreau să le recomand să fie foarte atenţi atunci când semnează un contract”, a spus directorul Comisariatului Regional de Protecţie a Consumatorului Prahova, Marian Nistor. R. N.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co