Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şi-a făcut patinoar… în curtea casei

PATINOAR-5Un bărbat din municipiul Câmpina și-a amenajat un mic patinoar în gospodărie, spre bucuria fetiței sale și a copiilor din vecini.

Temperaturile scăzute din ultima perioadă nu au adus doar dezavantaje prahovenilor. Om cu inițiativă, câmpineanul Titi Tismănaru nu a stat prea mult pe gânduri și s-a folosit de ger pentru a amenaja un patinoar în curtea casei. Câteva găleți cu apă aruncate peste stratul de zăpadă bătătorită și spațiul respectiv a fost gata cât ai clipi. Bărbatul a făcut acest lucru pentru a nu mai fi nevoit să meargă în alte localități de fiecare dată când fata sa are “poftă” de patinaj. „Ne uitam pe fereastră, când era ger, şi Tina mi-a spus să mergem la patinoar, la Sinaia sau la Predeal. Cum nu am timp suficient, am luat puţină apă, m-a ajutat şi vremea şi… a ieşit ceva frumos. Nu este nimic special. Ne-a ajutat natura. Este destul de mic, dar copiii se pot mişca. Mă bucur că îi place fetiţei mele. Face mişcare”, a declarat Titi Tismănaru.

Cu toții pe gheață
Bucuria copilului său este fără margini și, imediat cum termină orele de curs și ajunge acasă, lasă ghiozdanul şi încalță imediat patinele, pentru a se distra pe patinoarul amenajat în gospodărie. Singură, împreună cu vecinii de aceeaşi vârstă, sau, de ce nu, cu… căţelul, cu pisica şi cu mămica, fata se bucură din plin de beneficiile aduse de vremea geroasă din ultimele zile. „Mi-a făcut tati patinoar. Este foarte frumos. Mă joc cu prietenii pe el. Mă pricep puţin la patinaj”, a mărturisit Tina Tismănaru.
Încurajat de isprava sa, tatăl său
i-a promis că iarna viitoare, dacă temperaturile vor fi la fel de scăzute cum au fost în ultima perioadă, îi va amenaja un patinoar mult mai mare, în care să încapă cât mai mulţi prieteni ai micuţei.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co