Actualitate

Ţeapă prin poştă

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului din cadrul Centrului Universității Petrol-Gaze din Ploiești, au fost sesizaţi de către un student de cetăţenie nord–cooreană despre faptul că a comandat pe internet două laptop-uri şi alte accesorii IT, iar la primirea coletului a constatat că în interior se află ziare şi un bidon din plastic, plin cu apă. Înainte de a ridica coletul de la oficiul poştal, reclamantul a achitat, prin mandat poştal, 1.400 de lei.
Polițiștii au efectuat investigaţii și au stabilit că, la data de 1 martie, nord-coreanul a comandat obiectele respective şi a primit confirmarea că urmează să primească obiectele solicitate prin colet poştal. Pentru a-l putea prinde pe făptuitor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti, au mers, pe 16 martie, în oraşul Măcin, unde, cu sprijinul poliţiei locale, au reuşit să-l prindă în flagrant pe expeditor – Median S., în vârstă de 21 de ani, din localitate, venise să ridice de la oficiul poştal suma de bani trimisă de partea vătămată.
Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat studentului, iar cercetările sunt continuate cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşiri infracţiunii de înşelăciune. A. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co