Actualitate

TCE, in prag de greva generala, daca municipalitatea nu ii aproba bugetul

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești (STP) este pregătit să demareze strângerea de semnături pentru declanșarea unei greve generale, în cazul în care Consiliul Local nu va aproba bugetul societății.

Primul pas în acest sens va fi înregistrarea conflictului de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă, după cum a anunţat Ion Mișcă, președintele Sindicatului.

La această oră se află în desfăşurare, pentru a treia oară, ședința Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, care are ca punct pe ordine de zi aprobarea bugetului TCE. Dar PSD şi ALDE, formaţiunile care alcătuiesc majoritatea în Consiliu, au solicitat amânarea discuțiilor până la definitivarea unei anchete privind posibile furturi de combustibil din patrimoniul societăţii.

Precizăm că TCE este singura societate din subordinea Consiliului Local care nu are nici la această oră aprobat bugetul. Mai mult decât atât, de la începutul anului ploieştenii s-au aflat de mai multe ori în situaţia de a nu vedea niciun mijloc de transport în comun pe străzile oraşului, ca urmare a grevelor la care au participat angajaţii societăţii de transport TCE.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co