Actualitate

De luni incep lucrarile de modernizare la Spitalul Judetean (sectia chirurgie)

O veste mult aşteptată de ploieşteni a fost recent anunţată de Consiliul Local, prin vocea preşedintelui acestuia, Bogdan Toader.

Este vorba despre începerea lucrărilor de reabilitare interioară la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, situată la etajul al doilea al clădirii.

Demarate, în 2017, la etajul cinci al clădirii principale a spitalului, lucrările de modernizare vor continua, începând de săptămâna viitoare, chiar de luni, la etajul doi al imobilului.

Zilele acestea a fost finalizată investiţia la etajul trei, iar de săptămâna viitoare frontul de lucrări se mută la nivelul inferior, în condiţiile în care aceste lucrări se derulează în baza unui contract multianual, al cărui termen de finalizare este 2018.

Proiectul, implementat deja la nivelurile superioare, vizează modernizarea condiţiilor de cazare, prin înlocuirea tâmplăriei interioare, aducerea de mobilier nou, înlocuirea reţelelor, reabilitarea saloanelor şi grupurilor sanitare.

Autorităţile intenţionează să schimbe, treptat, imaginea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, care, după cum ştim cu toţii, a fost etichetat multă vreme ca “spitalul groazei”. Contractul este derulat de societatea Hidrosalt B92 Bucureşti şi are o valoare totală de 9,7 milioane de lei, iar lucrările se vor încheia la finalul anului 2018 sau, cel târziu, în primele luni din 2019.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co