Actualitate

Tâlhari la drumul mare

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Ploieşti au arestat preventiv doi tineri din localitate pe care îi cercetează pentru tâlhărie şi furt calificat.

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi de către un subofiţer jandarm despre faptul că Flavius M. (20 ani), Alexandru A. (18 ani) şi Andrei A. (16 ani), toţi din Ploieşti, au fost victimele unei tâlhării comise pe str. Gh. Gr. Cantacuzino. Victimele au povestit că în timp ce se aflau în zona Bisericii Catedrala Eroilor, au fost acostate de un grup de cinci tineri, iar doi dintre aceştia, pretextând că au nevoie de o ţigară, i-au controlat în buzunare. Astfel, Alexandru A. a fost agresat şi a rămas fără un telefon mobil, pe care îl avea în buzunarul pantalonilor, iar lui Andrei A. i s-au luat 50 de lei dintr-un portofel.
În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana care a luat telefonul mobil este Claudiu T. (19 ani), iar banii au fost sustraşi de Alin A. (21 ani), ambii din localitate.
Poliţiştii le-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, cercetările continuând cu suspecţii în stare de arest preventiv. A. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co