Actualitate

S-a luptat cu Moş Martin

S-a luptat cu ursul şi…a învins. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, care, umblând prin pădurile din Valea Doftanei, la adunat de ciuperci, a dat nas în nas cu Moş Martin.

Deşi unii ar fi încercat să o ia la fugă, Cornel Negru s-a luat la luptă cu ursul şi a câştigat. „Am fost în pădure, la bureţi, pe Negraş, în Valea Doftanei. L-am lovit cu palmele, cu pumnii, l-am împins…”, a spus Cornel Negru. După spusele lui, numai Dumnezeu l-a ajutat să iasă viu din această experienţă. „M-a dat pe jos, m-a tăvălit, mi-a rupt hainele de pe mine. Apoi l-am împins într-o râpă şi a plecat singur”, a mai spus Cornel Negru. Tânărul a reuşit să ajungă până la maşină şi apoi a fost transportat de nişte trecători până la spital.

A uimit pe toată lumea

Constantin Ţoane, prieten cu victima, a declarat că bărbatul a avut mare noroc, prea puţini fiind cei care scapă în urma unei asemenea întâlniri.
„A încercat cu disperare să scape de urs. A avut putere să ajungă până la maşină, şi să fie dus la ambulanţă”, a declarat Constantin Ţoane.
Medicii au fost şi ei uimiţi, având în vedere faptul că a supravieţuit în ciuda rănilor cu care s-a ales pe piept, spate, mâini şi picioare. Cei mai fericiţi că bărbatul a avut puterea să înfrunte un urs, au fost rudele. Tatăl, soţia şi copilul său, alături de prieteni, au stat pe holurile spitalului şi i-au mulţumit lui Dumnezeu.
Nu este pentru prima oară când persoanele care caută ciuperci prin pădurile de la Valea Doftanei se întâlnesc cu un urs.
Cornel Negru este printre norocoşii care au scăpat. Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co