Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

De la bani vine disperarea

Sirenele echipajelor de poliţie, pompieri şi ambulanţă au răsunat, la începutul săptămânii trecute, pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, după ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, s-a urcat pe un bloc cu şapte etaje şi a fost cât pe ce să se sinucidă, aruncându-se de la înălţime.

Acesta deţine afaceri cu restaurante. Timp de trei ore au încercat oamenii legii să-l convingă să renunţe să-şi curme viaţa din cauza grijilor financiare pe care le are. În timp ce asistenţa curioasă îşi dădea cu părerea despre gestul său: „Vă spun că şi eu m-am gândit uneori la asta. Trebuie să ai psihicul mai tare, fiecare are probleme. Dar nu cred că vrea să se sinucidă, pentru că cine vrea să facă asta nu atrage atenţia”, a spus o tânără care a asistat la desfăşurarea evenimentului de pe trotuarul din faţa imobilului respectiv.
Bărbatul a renunţat la sinucidere şi a părăsit clădirea pe uşa din spate. Poliţiştii i-au aplicat, însă, o sancţiune în consecinţă.
„După aproximativ trei ore, negociatorul nostru a reuşit să-l determine să coboare. Din primele verificări se pare că este vorba despre unele divergenţe în familie, cu o rudă, pe marginea unor sume de bani. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu.
Aşa că, la grijile financiare deja existente s-a adăugat acum şi cea a plăţii ultimei amenzi primite. A. R.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co