Actualitate

„Suntem aproape de tine” – Poliţiştii locali câmpineni se asociază

Directorul Poliţiei Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, a demarat de curând un proiect de înfiinţare a unei asociaţii în cadrul instituţiei pe care o conduce.

Organismul respectiv va fi numit „Suntem aproape de tine”. „Urmează  să ne înfiinţăm într-o asociaţie şi încercăm, prin manifestări culturale şi sportive, să ne afirmăm. Mai departe vom vedea ce va fi, ideea este că am început să ne organizăm”, a declarat directorul Poliţiei Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, care în anii 2006-2007 a constituit în Ploieşti o Asociaţie a Poliţiştilor Comunitari care ulterior s-a transformat în Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali. De altfel, aceasta a fost condusă chiar de ea, pentru multă vreme.
„O bună perioadă de timp eu am fost preşedintele Federaţiei Naţionale. Asta până am venit aici, la Câmpina, unde nefiind asociaţie, nu m-am mai regăsit ca membru şi a trebuit să-mi dau demisia. Dar sunt foarte mândră că în timpul în care am fost preşedinte am făcut ceva pentru poliţiştii locali. Nu mă refer la şefi, ci mă refer efevtic la oamenii care stau în stradă”, a declarat Carmen Gheorghe.

La fel şi totuşi diferiţi…
Obţinerea drepturilor poliţiştilor locali este un aspect extrem de important. „Este nevoie ca şi în acest domeniu să existe o informare, să existe cineva care să militeze şi peentru drepturile noastre…
Avem şi noi destule dezamăgiri în această profesie: faptul că sunt diferenţe între noi şi poliţia naţională şi jandarmerie, faptul că dânşii ai statut special şi noi nu…”, a explicat Carmen Gheorghe.
Directorul Poliţiei Locale Câmpina ocupă acest post din urmă cu trei ani, când a venit prin transfer dintr-o funcţie similară deţinută la Ploieşti. E. T.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co