Sport

Medalii pentru atleţii câmpineni

P1040319►Săptămâna trecută, s-a desfăşurat la Bucuresti, pe Stadionul “I.B. Soter”, Campionatul Naţional de Aruncări Lungi  pentru juniori I, juniori 2, tineret şi seniori, organizat de Federaţia Română de Atletism.

Colegiul “Constantin Istrati” din Câmpina a participat  cu trei sportivi antrenati de profesorul N. Pavel şi a obţinut trei medalii: Robert Munteanu, argint – disc, = 49,15 m.; Alexandru Albulescu, bronz – disc =  46,82 m.; Monica Badea, bronz – suliţă = 39,55 m..
Trebuie subliniat faptul că autorităţile tratează cu indiferenţă  această secţie de atletism care de-alungul anilor a cules sute de medalii şi a promovat numele municipiului la marile competiţii din ţară şi de peste hotare.
Întrebarea este cât timp mai pot să reziste sportivii fără căldură, fără apă, fără igienizare, fără cele mai elementare condiţii de microclimat şi igienă  necesare pregătirii deoarece, conform celor implicaţi în activitatea sa, de patru ani nu are căldură, nu mai este racordat  la reţeaua de apă şi nu are îngrijitor.
Profesorii au făcut două adrese către Inspectoratul Şcolar Prahova prin care au solicitat rezolvarea problemelor şi a legalităţii statutului clubului care a fost trecut ca structură a Clubului Sportiv Şcolar Sinaia, dar fără a primi răspuns, de trei luni.

Încă o performanţă
Deşi este junioară III, atleta Oana Florentina Gheorghe, de la CS Petro-Energia Câmpina, pregătită de antrenorul Mihai Pascu, a reuşit şi ea obţinerea unei preţioase medalii la aruncarea discului, cu rezultatul de 33,65 m., în cadrul competiţiei rezervată juniorilor II.
Rezultatul este cu atât mai demn de menţionat cu cât Oana nu se mai poate antrena la Câmpina, unde nu are condiţii corespunzătoare de pregătire, fiind nevoită să concureze cu dublă legitimare cu LNP Câmpulung Muscel.
Oana Florentina Gheorghe a obţinut, în anul 2011, titlul de campioană a României la categoria copii, la aruncarea discului, performanţă care poate fi repetată chiar săptămâna aceasta, în cadrul campionatului naţional de sală rezervat juniorilor de categoria a lll-a.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co