Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Elevii de top ai Ploiestiului, premiati in Parlamentul Serbiei

Șase medalii, dintre care cinci de bronz și una de argint, au fost aduse la Ploiești de elevii de top ai orașului care au participat la concursul Mathematical Grammar School Cup, desfășurat în capitala Serbiei, Belgrad.

Toți copiii sunt elevi la Colegiului National „I.L.Caragiale” Ploiești și Școala Gimnazială Mizil și sunt pregătiți în cadrul Centrului de Excelență Ploiești.

După multă muncă, emoțiile concursului s-au transformat în emoții de bucurie în momentul în care numele juniorilor prahoveni au răsunat în Parlamentul Serbiei.

Directorul Centrului de Excelenta, Daniela Lică, a postat pe pagina de facebook numele celor care ne-au făcut mândri în Parlamentul Serbiei.

Echipa InfO(1) formată din juniori pregătiți la Centrul Județean de Excelență Prahova- Ploiești a reușit să obțină șase medalii la cea de a șasea ediție a concursul internațional MGSCUP 2018 – Belgrade.

Copii merituoși care ne-au adus medaliile sunt Rareș Avram – C. N. I.L.Caragiale Ploiesti – Medalie de argint informatică și medalii de bronz la matematică și fizică, Alexandru Dobleaga– C. N. I.L.Caragiale Ploiesti – Medalie de bronz Informatică, Sebastian Predescu –C. N. I.L.Caragiale Ploiești – Medalie de bronz Informatică și Alexandru Săndulescu – Școala Gimnazială Mizil – Medalie de bronz Informatică.

Recomandăm atât primarului municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, cât și Parlamentului României să găsească o modalitate de a-i recompensa pe elevii de top ai țării pentru performanța realizată. Nu de alta, dar este foarte trist să vezi că ești apreciat de străini, dar la tine acasă nu te bagă nimeni în seamă!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co