Actualitate

Va invitam la ,,Concursul de Eleganta de la Sinaia”

Un număr de 30 de automobile de epocă s-au înscris la cea de-a VIII-a ediție a ,,Concursului de Eleganță de la Sinaia”, eveniment de categoria A în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice.

Evenimentul va avea loc mâine, în ultima zi a lunii iunie.

Cele 30 de automobile participante s-au înscris la cele şase categorii ale competiției. Acestea sunt Antebelice Cabriolet/ Antebelice Sedan/ Postbelice Sedan/ Postbelice Cabriolet/ Postbelice Coupe și Fabricat în România (19 mărci prezente) și colecționari din patru țări: Serbia, Bulgaria, Germania și România. 10 dintre automobilele participante au fost fabricate înainte de anul 1940, cel mai vechi automobil din concurs find produs in 1921.

Expoziția se va desfășura în intervalul 10.00-16.00, pe Domeniul Regal Peleș. Începând cu orele 10:00 și ulterior 14:00 sunt organizate tururi ghidate de prezentare, punctul de întâlnire fiind stabilit la Terasa ,,La Tunuri’’.

Prezentarea oficială a automobilelor, pe Platoul Castelului Peleş, are loc în intervalul 12:00-13:30, iar festivitatea de premiere este programată să se desfășoare între orele 18:00 și 19:30, al Casino Sinaia.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co