Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Zona Teleajen din Ploiesti, literalment inundata in urma ploii

Cantitățile însemnate de precipitații care au căzut în ultimele zile în Ploiești au scos la suprafață o problemă gravă, dar în același timp veche, cu care se confruntă ploieștenii, respectiv canalizarea ineficientă, din cauza căreia apa strânsă pe carosabil a ajuns să aibă o adâncime de câteva zeci de centimetri.

În această situație se află și persoanele care locuiesc în zona Teleajen, care, în urma ploilor abundente este literalmente inundată.

Nu că ar fi singura zonă din municipiu unde se întâmplă astfel. Zilele trecute, scene hilare, dar totodată menite să ne întristeze, au fost vizibile în zona străzii Văleni, la intersecția cu Gheorghe Doja, unde, oamenii săreau într-un picior precum cocostârcii pentru a nu se înmuia de tot în apă.

Ne exprimăm speranța că informațiile pe care le aducem în atenția autorităților municipiului din dorința de a le determina să adopte măsurile care se impun, sunt de natură să-i facă pe primarul Adrian Dobre, pe viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, dar și pe distinșii membrii ai Consiliului Local sa înțeleagă că este nevoie să se implice cu adevărat în rezolvarea acestor probleme.

Cine știe, s-ar putea să avem ghinion ca ploile abundente să nu mai fie chiar atât de rare în orașul nostru.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co