Actualitate

Sunt pregătiţi să întâmpine iarna

Iarna a venit și zăpadă, bucuria celor mici, e grija şoferilor. Se pare, însă, că în Câmpina nu vor fi probleme, pentru că firma care se ocupă cu deszăpezire este pregătită. „La ora actuală deja avem aproape 150 de tone de sare. Primăria a făcut un contract pentru aproximativ 600 de m3 de nisip, din care mai mult de un sfert este adus, deci avem cantităţi suficiente pentru a începe activitatea de deszăpezire”, a declarat directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu.
La salină, peste 60 de maşini formau coadă pentru a fi încărcate. După două zile de aşteptare, tone de sare au ajuns la firma din Câmpina pentru a se începe deja pregătirea antiderapantului. „Se pare că nu o să scăpăm de iarnă prea uşor. Chiar dacă va porni mai târziu, va avea zăpadă suficientă şi se anunţă de acum că vom avea geruri foarte mari”, a mai spus Florin Constantinescu.
Cel puţin pentru prima parte a iernii, câmpinenii nu trebuie să fie îngrijoraţi. Utilajele de deszăpezire sunt deja pregătite şi în momentul în care va da prima zăpadă, vor ieşi la treabă. .D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co