Actualitate

Se închide din nou Bulevardul Independenței din Ploiești

Vești neplăcute pentru  șoferi! Primăria Ploiești a anunțat printr-un comunicat de presă că Bulevardul Independenței se va închide din nou pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Gara de Sud  și strada Gheorghe Lazăr.

Astfel, vor exista restricții de circulație, pe modelul celor aplicate în această primăvară, având în vedere că se trece la o nouă etapă de modernizare a Bulevardului Independenței. Circulația se va închide  pe sensul de mers Sud – Centru, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul, din dreptul Muzeului de Artă ” Ion Ionescu Quintus” până la intersecția cu str. Gheorghe Lazăr (capătul blocului, fără a se bloca intersecția), doar pe partea cu muzeul, lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu stația de la Poșta Mare. În cea de-a doua etapă, se va închide circulația pe sensul de mers Centru – Sud, pe partea cu Colegiul Național “Mihai Viteazul”, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul (din dreptul scuarului), până la trecerea de pietoni din Piața Victoriei (Poșta Mare), lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu Muzeul de Artă.

În comunicatul de presă se mai menționează și că organizarea de șantier se va realiza în zona parcării ce deservește Colegiul Național Mihai Viteazul și că lucrările vor începe după terminarea examenului de Bacalaureat, ulterior stabilindu-se o dată exactă de către Direcția Tehnic Investiții, Serviciul Investiții și Reparații Drumuri împreună cu constructorul. Constructorul, SC Asocierea Omega Star Sistems SRL (lider de asociere) & Terra Strade Total Construct SRL (asociat) & Oly Company Holding AG SRL (asociat) va asigura semnalizarea rutieră aferentă. De asemenea, Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală Ploiești vor urmări respectarea acestei hotărâri, iar S.C. T.C.E. S.A. va răspunde de planificarea transportului public.

 

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co