Actualitate

Sunt gata de muncă

Peste 200 de persoane au încheiat cursurile de formare profesională în cadrul proiectului „Sprijin pentru integrare şi incluziune” pus la punct de Primăria Municipiului Câmpina în parteneriat cu FaxMedia Consulting şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova.
Obiectivul proiectului a fost acela de a facilita accesul pe piaţa muncii a persoanelor aflate în căutarea unui job şi a şomerilor, prin programe de formare profesională.
Proiectul s-a desfăşurat timp de zece luni şi indiferent de cursul ales, toţi au învăţat lucruri deosebite şi au acum o diplomă cu care îşi pot căuta un serviciu. „Am absolvit cursul de îngrijitori bătrâni la domiciliu, care a constat într-o lună de teorie şi o lună jumătate de practică. Am făcut orele de practică la Spitalul de Psihiatrie Voila. Cursurile ne-au fost de folos. Locuri de muncă mai găseşti, dar se cere calificare. Noi avem acum o diplomă”, a spus Gabriela Bălan, una dintre cursante.
La final, absolvenţii au primit certificate de calificare acreditate de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co