Actualitate

Carnagiu pe şosea

Carnagiu pe DN1B, în dreptul localităţii Bucov. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, alte şapte au fost rănite şi şase maşini au fost tranfomate într-un morman de fiare, într-un teribil accident de circulaţie.

Tragedia s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, din cauza unui
şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând pe contrasens.
Manevra a provocat un carambol în care au fost implicate şase maşini.
“Eram cu un băiat în faţă şi am văzut din senin duba în sus, după care fum. Am venit imediat şi am văzut prăpădul. Nu am avut ce să fac sau cum să-i ajut. Au venit imediat medicii şi pompierii şi au făcut şi ei ce s-a mai putut”, a declarat Viorel Ioniţă, unul dintre martorii incidentului. “Eram în faţă; veneam de la Valea Călugărească… Mergeam regulamentar şi am fost lovit… Nici nu ştiu cine ne-a lovit şi cum”, a declarat Constantin Dumitru, unul dintre şoferii implicaţi în accident.

Nu s-a mai putut face nimic…
“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, despre producerea unui accident rutier în comuna Bucov, sat Chiţorani, pe DN1B, în care au fost implicate șase autovehicule. La locul intervenţiei s-au deplasat patru ambulanţe SMURD şi trei autospeciale de descarcerare cu un efectiv de 35 de pompieri.
În urma accidentului, un bărbat şi o femeie au decedat pe loc, un bărbat a fost preluat în stop cardio-respirator decedând în drum spre spital, cinci persoane rănite grav au fost transportate la UPU Ploieşti, iar alte trei persoane, rănite uşor au refuzat transportul la spital”, a declarat mr. Adrian Andrei, din cadrul ISU Prahova. Din nefericire, ulterior, doi dintre răniți au decedat la spital.
Martorii au fost şocaţi de tragedie şi spun că nu au mai văzut un accident atât de violent. În zonă, traficul a fost blocat parţial timp de peste o oră, circulându-se pe o singura bandă. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co