Actualitate

Cursuri gratuite in domeniul resurselor umane, organizate de Camera de Comert Prahova

Ești manager sau lucrezi în departamentul de resurse umane al unei firme prahovene și ai vrea să urmezi un curs de formare profesională gratuit?

Vino, joi 14 noiembrie 2018, ora 16:30, la Camera de Comerț și Industrie Prahova să te înscrii la unul din următoarele cursuri:

Pentru angajați din departamentele de resurse umane:
– Manager resurse umane
– Inspector/referent resurse umane.

Pentru manageri/ antreprenori
– Coaching managerial
– Project Management Professional
– Competențe antreprenoriale
– Manager îmbunătățire procese.

Cursurile sunt gratuite și sunt organizate prin proiectul Resursa Umană Performanta – vector strategic pentru creșterea competitivității firmei” POCU 227/3/8/117913, proiect finanțat prin Fondul Social European – Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Grupul țintă eligibil în acest proiect este format din: manageri, antreprenori și angajați din departamentele de resurse umane ai întreprinderilor din județul Prahova care își desfășoară activitatea, sau intenționează să-și desfășoare activitatea, într-unul din domeniile cuprinse în Strategia Națională de Cercetare Dezvoltare și Inovare.

Cu ce documente mă înscriu?
Copie documente de identitate (CI, certificat naștere, certificat căsătorie);
Copie ultima diplomă de studii,
Certificat constatator ORC Prahova care să demonstreze că firma are minim un cod CAEN într-unul din domeniile cuprinse în Strategia Națională de Cercetare Dezvoltare și Inovare.

Cursurile se vor desfășura în Ploiești, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, în funcție de alcătuirea grupelor.

Relații suplimentare se pot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, persoană de contact dra. Diana Crăiniceanu, Expert coordonare/informare evenimente. Tel: 0344 401204, 0727 695 759 e-mail: diana.crainiceanu@cciph.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co