Actualitate

Cursuri de formare gratuite pentru manageri sau angajati in domeniul resurselor umane

Ești manager sau lucrezi în departamentul de resurse umane al unei firme prahovene și ai vrea să urmezi un curs de formare profesională gratuit?

Vino la Camera de Comerț și Industrie Prahova, etaj 2, sala Europa, să te înscrii la următoarele cursuri:

Pentru angajați din departamentele de resurse umane: Manager resurse umane, durata: 50 de ore, Inspector/referent resurse umane, durata: 40 de ore.

Pentru manageri/ antreprenori: Coaching managerial, durata: 14 h, Project Management Professional, durata: 35 de ore, Competențe antreprenoriale, durata: 40 de ore, Manager îmbunătățire procese, durata: 40 de ore.

Grupul țintă eligibil în acest proiect este format din: manageri, antreprenori și angajați din departamentele de resurse umane ai întreprinderilor din județele Prahova și Argeș, care-și desfășoară activitatea sau intenționează să-și desfășoare activitatea, într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu unul din domeniile de specializare inteligentă, conform Strategiei Naționale de Cercetare Dezvoltare și Inovare.

Documentele necesare pentru înscriere la cursuri sunt copie act de identitate (CI, certificat naștere, certificat căsătorie), copie după ultima diplomă de studii, certificat constatator ORC Prahova care să demonstreze că firma este eligibilă conform cerințelor proiectului (conform cu originalul/semnătura), adeverință de salariat eliberată de angajatorul dumneavoastră și declarație pe proprie răspundere (pentru antreprenori).

Cursurile se se vor desfășura în Ploiești, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova, după-amiaza, iar perioada acestora va fi stabilită ulterior formării grupelor și comunicată celor înscriși.

Relații suplimentare pentru verificarea eligibilității se pot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova: Persoană contact: Diana Crăiniceanu – Expert coordonare/informare evenimente; Tel: 0344 401 204, e-mail: diana.crainiceanu@cciph.ro

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co