Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Hidro Prahova va construi la Breaza o statie de epurare a apei uzate

Astăzi, 23 octombrie 2018, operatorul regional de apă și de canalizare Hidro Prahova a semnat cu antreprenorul Hidroconstrucția S.A. contractual de proiectare și execuție pentru investiția “Construire Stație de epurare apă uzată în orașul Breaza, Județul Prahova“.

Acesta reprezintă primul lot al contractului de lucrări “Reabilitare și extindere Stații de epurare apă uzată în Orașele Sinaia, Breaza – Stații de tratare apă potabilă în Orașele Comarnic și Sinaia, Județul Prahova“.

Contractul atribuit de către Hidro Prahova S.A. are o valoare de 25.200.848,46 de lei, fără TVA, și prevede construirea stației de epurare a apelor uzate ce va deservi orașele Breaza și Comarnic. Această stație va avea o capacitate de 36.000 de locuitori echivalenți și se va realiza în 730 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Din totalul sumei necesare pentru construcția stației de epurare Breaza, Hidro Prahova S.A., autoritățile locale și centrale vor asigura 20,31%, iar restul investiției, respectiv 79,69%, va fi finanțat din Fondul de Coeziune prin instrumentul Structural Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co