Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sprijin pentru unităţile SMURD

smurd-4Fii înger pentru o viaţă! Investeşte 2% din impozitul tău pe venit în serviciul mobil de urgenţă, reanimare şi descarcerare.
Acesta este mesajul pe care pompierii militari câmpineni îl transmit persoanelor fizice şi juridice, din localitatea lor, dar și celor din alte părți, în vederea adunării unor fonduri cât mai mari pentru dotarea serviciului SMURD, cu aparatură care poate salva viaţa celui de lângă noi, după cum a declarat comandantul Detaşamentului de Pompieri Câmpina, lt. col. Florin Naghi.
Multe persoane din Prahova au direcționat cei 2% din impozitul pe salariu spre diferite scopuri, iar acum, auzind că pot investi banii lor în salvarea de vieţi omeneşti, se gândesc să-şi schimbe opţiunea. Nu de alta, dar nu se știe niciodată ce-ți rezervă viitorul și este posibil ca, într-o zi nefastă, să aibă chiar ei nevoie de ajutorul celor de la SMURD.

Campania are succes
Până şi agenţii comerciali pe la care au trecut pompierii militari din municipiul Câmpina, pentru a prezenta această campanie, se gândesc ca de acum înainte să redirecţioneze către SMURD acea mică parte din impozit și au mărturisit chiar că vor încerca, la rândul lor, să convingă cât mai multă lume să facă apel.
„Devotament, implicare şi profesionalism. Vă garantăm transparenţă totală în traseul fondurilor direcţionate de dumneavoastră, pentru a susţine, în final, lupta de fiecare secundă pentru viaţă”.
Acesta este mesajul de final pe care preşedintele fundaţiei SMURD, Raed Arafat, îl transmite contribuabililor care doresc să facă ceva util cu cei 2% din impozit.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co