Imobiliare Valea Prahovei
Economic

Soluţii pentru profit

Soluţii pentru profit. Asta au încercat să găsească, la Ploieşti, săptămâna trecută, reprezentanţii Ministerului Economiei și Comerţului, împreună cu mediul de afaceri prahovean.

Aceștia și-au dat întâlnire în cadrul seminarului „IMM Focus Regional – Soluţii pentru profit”.
Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Internaţional Business Promotion şi a constituit un bun prilej pentru a aduce informaţii utile şi soluţii eficiente, care să ajute întreprinzătorii să depăşească momentele dificile pe care le traversează, în actualul context economic.
„Rolul acestor seminarii este
de a prezenta soluţii şi instrumente
pe care oamenii de afaceri le pot folosi în conducerea şi dezvoltarea companiei, dar şi soluţii eficiente pentru finanţarea afacerilor”, a declarat organizatorul IMM Focus Regional, Ion Dumitru.
Imm Focus Regional a constituit o oportunitate pentru oamenii de afaceri, de a afla răspunsuri la multe din întrebările pe care le au despre taxe şi impozite, rambursari de TVA ori legislaţia muncii sau managementul riscului.
La seminar au participat personalităţi din domeniul financiar-bancar,  economic şi al  consultanţei de afaceri.

Aspectele importante
„Problemele generale sunt legate de relația cu autoritățile locale, sunt legate de infrastructură, de fiscalitate și, pe partea cealaltă, sunt legate de accesul la finanțare”, a explicat Ion Dumitru. “Dacă noi, administrațiile publice locale ne dezvoltăm, vă dezvoltați și dumneavoastră, mediul de afaceri.
În acest sens, Consiliul Județean și-a propus să țină județul Prahova într-o zonă competitivă la nivel local, regional și European.
Pentru atingerea acestui obiectiv, un factor deosebit de important îl reprezintă modernizarea și extinderea infrastructurii de transport”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Adrian Semcu.
Seminarul a avut drept scop crearea unui cadru eficient de dialog între participanti, oferindu-le   oportunitatea de a discuta despre problemele cu care se confrunta în activitatea lor şi de a identifica, împreună cu specialiști de marcă, soluțiile optime pentru dezvoltarea afacerilor.  Mariana BADEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co