Actualitate

Sezonul… gropilor în asfalt

gropi-pe-DJ102LJPGŞoferii din zona Câmpina cunosc de foarte multă vreme starea drumului care face legătura între municipiu şi localitatea Valea Doftanei. Drumul Judeţean 102 L duce la Barajul Paltinu, un loc binecunoscut pentru peisajul spectaculos. Turiştii care îşi fac planuri să-l viziteze, trebuie să ştie şi ei că, odată cu trecerea iernii, în asfalt au apărut… gropi noi. „Rupem maşinile aici… Sunt bani băgaţi la fiecare săptămână în maşini. Nu s-a luat nicio măsură să se facă drumul acesta. Mereu este drumul aşa…,  n-avem ce să mai spunem”, a declarat un conducător auto care circulă de ani de zile pe această arteră.
Dovada faptului ca multele gropile din asfalt îi pun pe şoferi la cheltuieli periodice este făcută de accesoriile auto aruncate pe marginea drumului: capacele căzute de la roţi pot fi întâlnite la tot pasul.
Până când autorităţile competente se vor sesiza şi vor începe lucrările de reabilitare a Drumului Judeţean 102 L, conducătorii auto trebuie să se înarmeze cu răbdare… Şi multă atenţie! E. T.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co