Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Scheletul din curtea spitalului

Descoperire macabră săptămâna trecută, în curtea “Spitalului Boldescu”, aşa cum este numită de localnici secţia auxiliară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti situată în apropierea Gării de Nord.
Nişte muncitori care executau săpături pentru montarea unor panouri solare au descoperit, la adâncimea de aproximativ un metru şi jumătate,  un schelet uman. Imediat, la faţa locului au fost chemaţi criminaliştii, care au preluat rămăşiţele pentru a fi analizate. “Executam nişte lucrări pentru montarea unor panouri solare. Aici este un teren amenjat şi am spart betonul, moment în care am găsit rămăşiţele” a explicat şeful de lucrare Florin Dumitru. “Săpam cu cazmaua când am dat de o bucată de craniu. Ne-am dat seama imediat că nu poate fi vorba de un schelet de câine, după înfăţişare.
Se aude că aici ar fi fost în trecut o morgă”, a declarat muncitorul Nicolae Hurezeanu.
Crimă perfectă?
Pacienţii spitalului au rămas pur şi simplu îngroziţi de descoperirea scheletului. Unii dintre ei se gândesc chiar că ar putea fi vorba de o încercare de comitere a unei crime perfecte. “L-a ascuns pentru a comite crima perfectă. Însă numai unu este acela. Şi-a dat teza de doctorat pe tema crimei perfecte. Se numeşte Cioacă”, a explicat Constantin Constantin, pacient la “Spitalul Boldescu”. “Am rămas şi eu uimită. Nu-mi vine să cred s-a găsit un schelet de om chiar în curtea spitalului”, a spus o altă pacientă.
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru elucidarea misterului. “Din  primele cercetări, rezultă faptul că este vorba de scheletul unei singure persoane. Au fost găsite fragmente de oase din zona bazinului, craniului şi membrelor inferioare” a declarat agentul principal Raluca Brezenu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
Criminaliştii ploieşteni au concluzionat  că fragmentele au o vechime mai mare de 50 de ani. Totodată, s-a stabilit că pe amplasamentul actual al spitalului, în urmă cu peste 100 de ani, a fost un cimitir uman. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co