Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Conductele de gaze, un pericol în Poiană?

În Poiana Câmpina, cetăţenii se confruntă cu o problemă generată de vechimea reţelei de distribuţie a gazelor. Conductele sunt de zeci de ani şi este necesară foarte des intervenţia echipelor de specialitate.
„În satul Răgman, conducta este foarte veche, de aproximativ 50 de ani. Aceasta a ruginit şi necesită intervenţii dacă nu zilnic, sigur săptămânal. Se intervine din zece în zece metri”, a spus viceprimarul comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Băltăşescu.
Săpăturile pentru cârpirea conductelor care ridică probleme au făcut multe drumuri impracticabile şi lucrările sunt fără sfârşit. Dacă firma autorizată nu acţionează curând, pot fi puse în pericol vieţile a zeci de oameni. „Ceea ce ne îngrijorează este faptul că cei de la gaze refac carosabilul foarte încet, pentru că au contract cu o altă firmă, care lucrează în urma lor. Câteodată îl lasă şi săptămâni întregi nerefăcut.
Pentru siguranţa cetăţenilor ar trebui înlocuită întreaga conductă de metal cu una de polietilenă”, a mai spus Gheorghe Băltăşescu.
Intenţia Primăriei este să modernizeze străzile din satul Răgman şi atunci chiar va fi o problemă ca echipa de la gaze să intervină la fel de des. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co