Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Spargere la Spitalul Judeţean

Arhiva Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, situată în incinta secţiei auxiliare de pe strada Bunavestire, a fost spartă de hoţi, în urmă cu câteva zile.

La o primă evaluare, se pare că din birou lipsesc mai multe documente şi un computer. Hoţii au pătruns în interiorul biroului spărgând uşa. „Am fost anunţaţi de către juristă că a fost spart biroul de arhivă şi că au dispărut mai multe documente şi un calculator. Imediat a fost anunţată poliţia, care cercetează cazul, iar noi am schimbat uşa biroului”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Ploieşti, dr. Andrei Ilinca.
Poliţiştii au demarat cercetările pentru a descoperi făptaşii. “S-a constituit o echipă operativă care a demarat o anchetă şi efectuează cercetări în vederea stabilirii făptaşilor dar şi tragerea lor la răspundere penală. Totodată, se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului”, a declarat agentul principal Raluca Brezeanu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Prahova.
În perioada scursă de la comiterea infracţiunii, agenţii de pază ai Spitalului Judeţean au fost chemaţi în mai multe rânduri la poliţie pentru a fi întrebaţi despre cele întâmplate. Nimeni nu văzut nimic, aşa că nu este exclusă ipoteza ca făptuitorii să fie persoane obişnuite în peisajul spitalului. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co