Actualitate

S-a sinucis la spital

Un prahovean în vârstă de 49 de ani, din Râfov, şi-a pus capăt zilelor, săptămăna trecută, aruncându-se de la etajul IV al Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde era internat pentru o afecţiune minoră la stomac.

Deşi se afla de mai multe zile sub supraveghere medicală de specialitate, nu a dat nicio clipă de bănuit că are de gând să recurgă la gestul suicidal. „S-a aruncat în gol de la etajul IV. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă totul a fost în zadar. În cursul spitalizării, acesta nu a dat semne de agitaţie, nu a povestit nimănui intenţia de suicid”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, dr. Florin Puşcariu.
Gura lumii…
Sătenii din Râfov sunt de părere că bărbatul şi-a pus capăt zilelor din cauza greutăţilor. Acesta nu fusese niciodată căsătorit şi era singurul care avea grijă de mama sa, grav bolnavă, plus că suferea şi de depresie. „Nu a mai recurs, până acum la un asemenea gest. Dacă avea norocul să fie salvat, după acest moment în care era cunoscută suferinţa lui, cu tratament şi supraveghere, acesta putea să-şi continue viaţa liniştit”, a declarat medicul de familie Nicolae Alecu. „Maică-sa era grav bolnavă şi el avea grijă de ea, singur. Nu a mai suportat greutăţile şi s-a omorât”, a explicat o vecină de-a decedatului. „Păcat de el. Şi-a lăsat mama fără ajutor. Îmi pare foarte rău de el, mai ales că era tânăr. La 49 de ani, ai viaţa în faţă”, a declarat un alt vecin.
Luna trecută, tot la Spitalul Judeţean din Ploieşti, un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Blejoi, s-a sinucis. Omul era foarte bolnav şi avea probleme în familie. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co