Sport

S-a pornit şi Liga B Prahova

În week-end-ul trecut, echipele din cel de-al doilea eşalon al fotbalului prahovean au pornit la un nou drum, ediţia 2010-2011 anunţându-se mult mai interesantă şi mai echilibrată, mai ales că din această ediţie, ca noutate, s-au format trei serii a 16 echipe.

Liga B Prahova, seria VEST
Câmpinenii au debutat cu o victorie la scor
CSM Câmpina – CS Valea Doftanei 4-0 (1-0)
Stadion “Poiana” din Câmpina, Spectatori : peste 450
Au marcat : Hromei (min.13 şi 55), I.Burchi (min.78) şi Negreanu (min.84).
CSM Câmpina : Cosmineanu – State(min.61 Negoiasă), Gânju, Adrian Burchi, Grigoraş, Budileanu (min.71 Stan Marcu), Necula, Vintilă (min.46 Dârstaru), Hromei, Ionică Burchi, Negreanu. Antrenor : Ionică Burchi
CS Valea Doftanei : Mărgărit – Sim, Comărniceanu, Ungureanu, Răzvan Popa (min.61 Stan), Bebiţă Popa, Achim (min. 79 Şeler), Mihai Georgian (min.71 Ţintea), Ciprian Şerban (min.71 Barban), Manea, Oseacă. Antrenor : Marin Claudel
Au arbitrat : George Frăţilă – la centru, ajutat la cele două margini de Gabriela Bucur şi Vlad Ioniţă (toţi din Ploieşti).
Observator din partea AJF Prahova : Ion Pavel (Posada-Prahova)
Duminica trecută, stadionul “Poiana” din Câmpina a fost luat cu asalt de numeroşii iubitori ai fotbalului dar şi de mulţi câmpineni veniţi cu soţiile, cu prietenele sau rudele apropiate.
Din această ediţie, echipa patronată de Virgil Guran, CSM Câmpina, va evolua pe cocheta arenă din Poiana Câmpina acolo unde, cu ani în urmă, evolua cu succes vestita şi renumita grupare câmpineană, Poiana Câmpina, trecută pe linie moartă şi de care au rămas doar amintirile.
A fost un spectacol sportiv de-o înaltă ţinută, la început, în pauza dintre reprize dar şi la final majoretele dând un recital aplaudat de cei prezenţi.
Trebuie să remarcăm evoluţia excelentă în repriza secundă a echipei gazdă care a marcat trei din cele patru goluri, cel mai frumos fiind golul cu numărul trei marcat de antrenorul – jucător Ionică Burchi, care a expediat mingea de la 18 metri peste portar în vinclul porţii oaspeţilor. Cristian SBARNEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co