Actualitate

S-a dus şi televizorul 25!

TV-POZA-4Andrada Epan! Acesta este numele micuţei pe care am
ales-o întâmplător, într-un parc din Câmpina, pentru a extrage talonul câştigător din această săptămână. Şi Andrada a extras talonul pe care scria Florina Cârciu, o doamnă din comuna Cornu. Am sunat şi am stabilit o întâlnire, pentru a-i preda televizorul pe care l-a câştigat. Marţi după-amiază, după ce Florina Cârciu a venit de la serviciu, ne-am dus la ea cu televizorul.
I-am făcut o mare surpriză! Dar, ceea ce contează cel mai mult este faptul că bucuria este, de fapt, pentru fiica ei, în vârstă de 4 ani, care acum se poate uita liniştită la DVD-uri cu desene animate. Florina Cârciu: „Am jucat pentru prima oară la această tombolă. De fapt, a jucat soacra mea, care a câştigat deja un televizor şi a vrut să câştigăm şi noi. Aşa că a pus un talon pe numele nostru. Şi iată că am avut surpriza să câştigăm. Nu ne aşteptam! Acesta este adevărul! Ce mă bucur, mamă, că am avut noroc pentru voi… aceasta a fost reacţia mamei-soacre.”  Florina Cârciu a câştigat! Soacra sa i-a purtat noroc! Acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi în alte familii! Nu trebuie decât să participaţi la concurs, pentru a putea câştiga un televizor şi a TV-POZA-8apărea la Valea Prahovei. Atât la televizor, cât şi în ziar. Completaţi taloanele! Sunt şanse de câştig! Totul depinde de copilul care extrage talonul câştigător. Relu NISTOR

Câştigătorul televizorului din acestă săptămână (24 august – 30 august 2009) este Andrei George SAMOILĂ din municipiul Câmpina.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co