Eveniment

Festivalul Florilor de Tei

La sfârşitul acestei săptămâni, iubitorii distracţiei în aer liber pot petrece clipe frumoase la Festivalul Florilor de Tei, ediţia a IV-a, care va avea loc în comuna Cornu.
Pe 7 şi 8 iulie, în cadrul acestei manifestări devenită una de tradiţie, chiar şi în ceea ce priveşte perioada de desfăşurare – primul weekend din luna iulie -, muzica bună va ţine capul de afiş.
În prima zi de festival, pe scenă vor urca Mandinga – formaţie care a reprezentat ţara noastră la concursul Eurovizion -, The 6′teens şi Proconsul, Marina Florea, Miruna Chirică, Graţiela Chirciu, Victor Nistorică şi Sara Nukina.
Seara de duminică este rezervată folclorului, invitaţii speciali fiind îndrăgiţii interpreţi Emilia Ghinescu, Aurel Moldoveanu, Aurel Tămaş şi Alina Duţă, care va fi însoţit de taraful său.
Din centrul localităţii Cornu nu vor lipsi, ca de obicei, comediile specifice bâlciului, în care copii îşi vor putea petrece timpul liber, în vreme ce pentru cei mari berea la rece şi mici pe grătare vor fi din belşug.
Dacă şi vremea va fi în ton cu sărbătoarea, toată lumea se va simţi foarte bine până la final, când va avea loc un foc de artificii. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co