Eveniment

Campionatul Naţional de Grătar

A treia etapă a Campionatului Naţional de Grătar Golden Brau a adunat, sâmbătă şi duminică, la Parcul “Constantin Stere” de la Bucov, mulţi dintre cei pentru care grătarul nu este doar o modalitate de a prepara o masă gustoasă, ci un lucru serios făcut aşa cum scrie la carte.
Echipe formate din cel mult patru membri au primit din partea organizatorilor întreaga artilerie grea: un grătar, o masă de lucru, ustensile de gătit şi ingredientele cerute şi necesare şi, în serii de calificări – vineri -, apoi în semifinale şi finală – sâmbătă-, carnea a sfârâit spre deliciul celor prezenţi.
În timpul în care concurenţii şi-au etalat măiestria, asistenţa s-a bucurat de muzică bună şi de prestaţiile scenice ale trupei Comedy.Show şi de acrobaţiile celor de la Xtreme Project. Nu au lipsit nici alte concursuri destinate publicului, pentru ca seara de duminică să se încheie cu un recital oferit de Mihai Mărgineanu.

Învingătorii
Principalele criterii pe baza cărora echipele participante au fost evaluate au fost: creativitatea, îmbinarea gusturilor preparatelor cu cel al berii Golden Brau şi prezentarea inedită a platoului. Juriul, format din maestrul berar Viorel (Doru Cătănescu), expertul bucătar Cristi Oprea şi prezentatorul Emil Mitrache, i-a desemnat câştigători pe Alexandra Cristea, Eugen Gabriel Cristea, Georgeta Chiţă şi Marian Ghiţă, care au activate sub numele de concurs ALX. Echipa va merge în faza finală a Campionatului Naţional de Grătar Golden Brau, care va avea loc la Bucureşti, în perioada 21-22 iulie, având şansa să câştige unul dintre marile premii puse la bătaie: un
grătar simplu, un grătar profesional, 1.000 euro, 3.000 euro, 5.000 euro şi multă bere!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co