Actualitate

Reţea de infractori, destructurată

O reţea specializată în furturi de locuinţe din Ploieşti, ai cărei membrii erau minori, a fost destructurată la sfârşitul săptămănii trecute, de către poliţişti.   

Oamenii legii au dat de urma a 14 copii, suspectaţi că au pătruns în mai multe locuinţe din Ploieşti, de unde au sustras bunuri în valoare de peste 80.000 de lei. „Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti, în urma investigaţiilor şi a celor şase percheziţii domiciliare efectuate, au destructurat un grup infracţionalizat specializat în comiterea de furturi din locuinţe. Totodată, au pus în aplicare patru mandate de aducere emise pe numele unor persoane suspectate de comiterea de infracţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, agentul principal Raluca Brezeanu.
Suspecţii, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au dat spargeri în perioada septembrie 2011–ianuarie 2012. La domiciliile suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din  comiterea de infracţiuni: aparatură electronică (plasmă TV, laptop-uri, aparatură  foto-video), ceasuri, obiecte vestimentare şi încălţăminte.
În prezent sunt efectuate cercetări pentru identificarea întregului grup infracţional, existând suspiciunea că din acesta fac parte şi persoane majore care se ocupau cu precădere cu valorificarea bunurilor furate. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co