Actualitate

Rabla are ceva probleme

rablaProgramul Rabla este o idee bună, dar organizarea lasă mult de dorit. Cam asta au spus prahovenii care au venit pe data de 15 aprilie încă de dimineața cu rablele lor la unul dintre cele două centre Remat din Ploiești.
Deşi această dată era anunţată ca fiind prima zi de primire pentru o nouă traşă, oamenii s-au trezit că maşinile nu le sunt primite, pentru că mai există încă 200 de autovehicule rămase la centru şi acestea au prioritate. „Am venit acum pentru că azi era prima zi de primire. Văd însă, că lucrurile stau altfel. Maşina mea nu mai este funcţională şi am adus-o pe rampă. Stau departe de Ploieşti şi nu mă pot întoarce acasă cu ea. Aşa că voi sta aici până mâine, dacă va fi nevoie. Programul e bun, dar organizarea este varză”, a declarat unul dintre proprietarii de rable.

Probleme și cu cupoanele
Cât despre cei care ar fi trebuit să primească cupoane pe rablele lăsate deja la centru, nici ei nu au avut mai mult noroc. Actele nu veniseră de la Bucureşti, cu toate că fuseseră anunţate pentru ziua de azi. „Am venit de la Mizil, pentru că mi s-a dat telefon şi mi s-a spus că azi vin cupoanele. Stau de dimineaţă şi aproape că se face ora 14.00 şi… nimic. Ni s-a spus că nu au venit de la Bucureşti şi că să mai încerc săptămâna viitoare. Am dat bani pe microbuz şi n-am rezolvat nimic”, ne-a spus un alt cetăţean de la coadă. Reprezentanţii Remat spun că problema nu este în ograda lor. Recent, s-a modificat modalitatea de acordare a cupoanelor. Fiecare judeţ va primi câte 100,  prin rotaţie.
În aceste condiții, mulţi dintre oamenii veniţi la Remat au decis să-şi lase maşinile la poarta centrului. Alţii spun că vin de departe şi poate că mâine vor fi primiţi. Cât despre cei care aşteaptă cupoanele, aceştia vor veni zilnic, până vor intra în posesia acestora. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co