Actualitate

Proxenetism la salonul de masaj

Opt persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism au fost depistate de către oamenii legii, în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Percheziţiile au fost efectuate în trei locaţii din Ploieşti şi Vălenii de Munte.
În urma activităţilor desfăşurate, la sediul Poliţiei au fost conduse pentru audieri opt persoane: doi bărbaţi şi şase femei. Trei dintre suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, iar cinci femei sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.
„Din primele cercetări, a rezultat că activitatea infracţională se desfăşura sub paravanul unui salon de masaj, clienţii fiind racolaţi prin intermediul unor anunţuri de mică publicitate”, a declarat agentul principal Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova.
Totodată, de la locuinţele suspecţilor au fost ridicate, în vederea cercetărilor, laptopuri, telefoane mobile şi diverse documente care au legătură cu activitatea infracţională desfăşurată. M.B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co